Groothandel natuurlijke haarkleuring en haarverzorging. Voor veel vrouwen is het haar iets waar ze trots op en blij mee is.  Tegelijkertijd kan het haar bij veel vrouwen ook een bron van frustratie vormen. Het kan slap, dun, futloos of pluizig zijn. Kortom; het haar is een hoofdzaak voor veel vrouwen, en trouwens ook voor mannen. De conditie van het haar wordt natuurlijk deels veroorzaakt door de producten die ervoor gebruikt worden. Reden genoeg dus voor jou om eens in gesprek te gaan met dé groothandel natuurlijke haarkleuring en haarverzorging.

Wat is natuurlijke haarkleuring en haarverzorging?

Alhoewel het begrip helaas wat vaag is, weten wij heel goed wat het is. En wat er wel en niet in natuurlijke haarverzorging moet zitten. Natuurlijke haarverzorging bestaat volledig uit natuurlijke en biologische ingrediënten en het is vrij van chemische toevoegingen . Pure ingrediënten uit de natuur, onbewerkt en boordevol voedingsstoffen, vitamines en mineralen voor gezond en mooi haar.

Groothandel natuurlijke haarkleuring

Welke ingrediënten zitten er niet in natuurlijke haarverzorging?

Natuurlijke haarverzorging is in ieder geval vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen, PEG-nummers, SLS, SLES en siliconen.

Waarom kiezen voor natuurlijke haarverzorging in jouw assortiment?

Niet alleen de huid weerspiegelt de gezondheid, ook het haar kan veel verraden. De conditie van het haar is mede afhankelijk van iemands leefstijl. Gezond haar gaat vaak hand in hand met een gezond leefpatroon. Slechte voeding, stress, medicijngebruik en ziekte kunnen allemaal van invloed zijn op hoe het haar eruitziet. Natuurlijke ingrediënten in haarverzorging ondersteunen een gezonde groei van het haar. Agressieve sulfaten (SLS en SLES) kunnen de hoofdhuid uitdrogen, precies zoals parfum en parabenen dat ook kunnen doen. Siliconen leggen een laagje om de haren heen die ze wellicht tijdelijk glans geven, maar het uiteindelijk verzwaren en onnodig vet maken. In feite dragen siliconen niet bij aan een gezonde hoofdhuid en haarconditie op de lange termijn.

Biologische en natuurlijke haarkleuring

Het verven van het haar kan een ongelooflijke aanslag zijn op de conditie ervan. Gelukkig bestaan er voldoende natuurlijke alternatieven voor de chemische kleuringen die je in pakjes bij de drogist koopt. Onze natuurlijke haarkleuringen zijn vrij van kunstmatige geurstoffen en kleurstoffen, parabenen, aardolie, pesticiden, propyleen of butyleenglycolen, ftalaten, sulfaten, PEG’s, TEA, DEA en siliconen.

Waar inkopen? Bij Yaviva, dé groothandel natuurlijke haarkleuring en haarverzorging

Yaviva is een groothandel natuurlijke haarkleuring en haarverzorging, en natuurlijke cosmetica. Wij hebben een groot assortiment aan natuurlijke haarverzorging; niet alleen shampoos en conditioners, maar ook haarverf die volledig vrij is van schadelijke of chemische toevoegingen. Ben je particulier? Neem dan eens een kijkje bij SoloBioMooi.nl.