Groothandel natuurlijke haarkleuring en haarverzorgingverzorging. Vraag een willekeurige vrouw wat haar grootste uiterlijke trots is en ze noemt haar haar. Tegelijkertijd kan het haar bij veel vrouwen ook een bron van frustratie vormen. Het is slap, dun, futloos of pluizig. Kortom; het haar is een hoofdzaak voor veel vrouwen, en trouwens ook voor mannen. De conditie van het haar wordt natuurlijk deels veroorzaakt door de producten die ervoor gebruikt worden. Reden genoeg dus voor jou, om eens in gesprek te gaan met een groothandel natuurlijke haarkleuring en haarverzorging.

Wat is natuurlijke haarkleuring en haarverzorging?

Alhoewel het begrip natuurlijk helaas wat vaag is, weten wij heel goed wat het is. En wat er wil en niet in natuurlijke haarverzorging moet zitten. Natuurlijke haarverzorging bestaat volledig uit natuurlijke en biologische ingrediënten en er worden geen chemische toevoegingen aan gedaan. Pure ingrediënten uit de natuur, onbewerkt en boordevol voedingsstoffen, vitamines en mineralen voor gezond en mooi haar.

Groothandel natuurlijke haarkleuring

Welke ingrediënten zitten er niet in natuurlijke haarverzorging?

Natuurlijke haarverzorging is in ieder geval vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, parabenen, PEG-nummers, SLS, SLES en siliconen.

Waarom kiezen voor natuurlijke haarverzorging in jouw assortiment?

Niet alleen de huid weerspiegelt de gezondheid, ook het haar kan veel verraden. De conditie van het haar is mede afhankelijk van iemand leefstijl. Gezond haar gaat vaak hand in hand met een gezond leefpatroon. Slechte voeding, stress, medicijngebruik en ziekte kunnen allemaal van invloed zijn op hoe het haar eruitziet. Natuurlijke ingrediënten in haarverzorging ondersteunen een gezonde groei van het haar. Agressieve sulfaten (SLS en SLES) kunnen de hoofdhuid uitdrogen, precies zoals parfum en parabenen dat ook kunnen doen. Siliconen leggen een laagje om de haren heen die ze wellicht tijdelijk glans geven, uiteindelijk verzwaren deze het haar alleen maar en maken het haar bovendien ook onnodig vet. In feite dragen siliconen niet bij aan een gezonde hoofdhuid- en haarconditie op de lange termijn.

Biologische en natuurlijke haarkleuring

Het verven van het haar kan een ongelooflijke aanslag zijn op de conditie ervan. Gelukkig bestaan er voldoende natuurlijke alternatieven voor de chemische kleuringen die je in pakjes bij de drogist koopt. Onze natuurlijke haarkleuringen zijn vrij van kunstmatige geurstoffen en kleurstoffen, parabenen, aardolie, pesticiden, propyleen of butyleenglycolen, ftalaten, sulfaten, PEG’s, TEA, DEA en siliconen.

Waar kan ik natuurlijke haarverzorging inkopen? Dé groothandel natuurlijke haarkleuring en haarverzorging

Yaviva is een groothandel natuurlijke haarkleuring en haarverzorging en natuurlijk natuurlijke cosmetica. Wij hebben dus ook een groot assortiment aan natuurlijke haarverzorging; niet alleen shampoos en conditioner, maar ook haarverf die volledig vrij is van schadelijke of chemische toevoegingen.