Groothandel Aleppozeep (vloeibaar)
Groothandel Aleppozeep
Groothandel Aleppo zepen (vloeibaar)
Groothandel Aleppo zepen (vloeibaar)
Najel Aleppo Olijfzeep
Distributeur groothandel Aleppo zeep

Groothandel Aleppo-zeep

Najel Aleppo Olijfzepen zijn één van de bekendste en oudste zepen ter wereld. Gemaakt volgens een eeuwenoud recept van zuivere plantaardige ingrediënten. De zepen worden gemengd, gegoten en vervolgens gedurende negen maanden op een natuurlijke manier gedroogd in de zon. Al 4000 jaar op dezelfde manier.

De geschiedenis van Aleppo-zeep

Deze specifieke Aleppo zeep werd zo’n 4000 jaar geleden uitgevonden door de Mesopotamiërs aan de rivier de Bosphorus. Rond het jaar 1250 werd de zeep meegenomen door de kruisvaarders naar Marseille. De beroemde ‘Marseille zeep’ is dus eigenlijk afkomstig uit het Midden-Oosten. De Marseille zeep is na verloop van de tijd veranderd, in tegenstelling tot de oorspronkelijke Aleppo-zepen.

De Aleppo-zeep traditie

Ieder jaar in oktober of november (afhankelijk van het weer) wanneer de laurierbesolie en olijfolie worden geëxtraheerd, wordt begonnen met het maken van de zepen. In een grote traditionele verzepingsbak wordt de olijfolie samen met water en soda gegoten zodat de olie langzaam gaat verzepen. Het mengsel wordt in grote platte bakken uitgegoten en na afkoeling worden de zepen met de hand gesneden.

Dit proces geeft de Aleppo zeep z’n specifieke uiterlijk: een harde donkergroene ruwe buitenkant en een wat zachtere lichtgroene binnenkant. Yaviva is als distributeur en groothandel van Aleppo-zeep trots om deze zepen te mogen voeren.

De traditie, de veelzijdigheid en de natuurlijke zachtheid … wat een combinatie!

Distributeur Najel Aleppo Olijfzeep
Distributeur Najel Aleppo Olijfzeep
Distributeur Najel Aleppo Olijfzeep
Distributeur Najel Aleppo Olijfzeep
Distributeur Najel Aleppo Olijfzeep
Distributeur Najel Aleppo Olijfzeep
Distributeur Najel Aleppo Olijfzeep
Distributeur Najel Aleppo Olijfzeep
Distributeur Najel Aleppo Olijfzeep
Distributeur Najel Aleppo Olijfzeep

Alle Najel Aleppo-zeepblokken komen gegarandeerd (gecertificeerd) uit Syrië – met recht kunnen we dus claimen dat Najel de échte originele Aleppo-zepen heeft.

Aleppo-zeep is een echte alleskunner!

Alle producten van Najel Aleppo-zeep zijn 100% natuurlijk, plantaardig en natuurlijk niet getest op dieren. De typische Aleppo-zeep (de blokzepen) zijn echte alleskunners …

  • Gezichtsreiniging (en verzorging)
  • Lichaamsreiniging (en verzorging)
  • Het wassen van je haar (met name de 12 t/m 20% laurierbesolie)
  • Scheerzeep
  • Babyverzorging (met name de lage percentages laurierbesolie)
  • Hand- en voetenbad
  • Het reinigen van tapijten en stoffen
  • Het boenen en onderhouden van (echt) houten meubelen en vloeren
  • Intieme hygiëne
  • Raar maar waar: het is te gebruiken als tandpasta. Het helpt bij tandvleesontsteking en aften.

Najel Aleppo Olijfzeep: kracht & zachtheid

De Najel Aleppo-zepen combineren de kracht van laurierbesolie met de natuurlijke zachtheid van olijfolie. Een perfecte combinatie! Laurierbesolie werkt namelijk bacterie- en schimmeldodend, pijnstillend en is antiviraal. Vandaar dat deze zepen (preventief) worden gebruikt tegen huidaandoeningen als acné, een vette huid, psoriasis, mycrose en algemene onzuiverheden.

Er is echter nog veel meer mogelijk met deze ‘wonderzepen’, bel ons voor het volledige verhaal en de uitleg welke zepen je wanneer gebruikt. 

Importeur Aleppozeep
Distributeur Aleppozeep

Groothandel van Aleppo-zeep, distributeur in olijfzepen

Yaviva is dé distributeur en groothandel als het gaat om 100% natuurlijke huidverzorging, haarverzorging en make-up. Maar met de komst van Najel Aleppo Olijfzeep is Yaviva nu ook de importeur en groothandel van de 100% plantaardige en natuurlijke Aleppo-zepen.

Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel van Najel Aleppo Olijfzepen van Nederland, België en Luxemburg. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? info@yaviva.nl of bel ons: 0343-755287

Ben je particulier? Dan ben je van harte welkom bij SoloBioMooi.