Yaviva groothandel distributeur eco natuurlijk cosmetica

Yaviva. Groothandel in natuurlijke cosmetica, ECO huidverzorging en biologische make-up!

Schoon, groen, werkzaam en goed. Voor minder doen we het niet. Punt.

Yaviva is een groothandel/distributeur in natuurlijke en biologische cosmetica. Maar wel eentje die net even anders denkt en werkt.

yaviva is de groothandel natuurlijke cosmetica

yaviva is de groothandel natuurlijke cosmetica

Vrijheid om te ondernemen. Yaviva gaat niet op jouw stoel zitten. We geloven dat jij als ondernemer heel goed weet wat je wilt en dat wij daar een ondersteunende rol in hebben. Bij ons vind je dan ook geen minimum orderwaardes, geen verplichte afname van hele (make-up)lijnen of andere verplichtingen. We geven natuurlijk wel advies … maar het is aan jou om dat op te volgen. Yaviva heeft de producten en het advies – jij de ondernemer, hebt de klanten en het succes!

Cosmetica. Biologische, parfumvrij, vegan, werkzaam, natuurlijk etc etc.

Al onze 1000+ producten zijn ECO gecertificeerd … op een paar na. Wij stellen als eerste eis dat producten moeten werken en als tweede eis dat de producten ECO gecertificeerd moeten worden. In sommige gevallen (bv haarverf en nagellak) is de techniek nog niet zover dat een goed werkend product ECO gecertificeerd kan worden.  In dat geval kiezen we voor een product en/of merk wat wel werkt én het schoonste/groenste product in de branche is. Een voorbeeld: biologische nagellak blijft (helaas) niet lang zitten – vaak chipt het binnen een dag. Voor ons is dat onacceptabel. Dus gaan we op zoek naar een product dat net zo lang blijft zitten als de ‘reguliere nagellakken’ maar die wel een stuk schoner is … en die hebben we gevonden bij de merken Boho en Benecos. verder zijn er heel veel producten Vegan en zijn AL onze producten (natuurlijk) niet op dieren getest.

Eén groothandel voor àl je natuurlijke cosmetica.

We zullen eerlijk zijn: ons doel is om je als klant te verwelkomen én te houden! En dat je bij ons blijft, niet omdat wij dat willen, maar omdat jij dat wilt. We streven ernaar om een dusdanig uitgebalanceerd merken-palet te hebben, een dusdanig goed advies én idem dito service te geven dat je niet wordt verleid om ergens anders te ‘shoppen’. En? Zijn we daar in geslaagd?

We hebben grootse plannen. Dat steken we niet onder stoelen of banken. We zijn er trots op dat we behoren tot de top in ECO cosmeticaland. Maar we dromen van meer. Met een schuin oog kijken we al naar de groothandels in ‘regulier-cosmeticaland’. En richten we onze pijlen op die reikwijdte, die schaalgrootte en inderdaad, die klanten, maar dan gecombineerd met ònze filosofie. Anno nu wordt ECO cosmetica gezien als een nichemarkt maar we geloven er heilig in dat dit vroeg of laat gaat veranderen. Herstel; dat jij en Yaviva dat gaan veranderen. We staan open voor grootse plannen, unieke experimenten en gekke ideeën … zolang we het maar samen doen!

vrijheid om te ondernemen

Want wie is hier nou de ondernemer?

ECO!

What else?

One Stop Shopping

Eén mail adres, één telefoonnummer voor al(!) je ECO cosmetica

Samen Groot!

Samen doen, samenwerken, samen GROOT!