Groothandel natuurlijke cosmetica met thermaal water
Groothandel natuurlijke cosmetica met thermaal water
Groothandel natuurlijke cosmetica met thermaal water

Montbrun eau thermale

Montbrun is een prachtig biologisch gecertificeerd huidverzorgingsmerk afkomstig uit de Franse Provence. Het merk is met name zo bijzonder omdat het hoofdbestanddeel in al hun producten thermaal water is. Montbrun haalt dit thermale water direct van de bron, die gelegen is in de nabijheid van het Franse Aix-en-Provence.

Producten van een ongeëvenaarde kwaliteit

Montbrun waarborgt de perfecte kwaliteit van hun producten doordat het thermale water en alle andere ingrediënten continue strenge controles ondergaan. Deze controles vinden allemaal plaats in een eigen laboratorium in Frankrijk en deze worden gedaan in elke fase van het productieproces.

De positieve eigenschappen van thermaal water op de gezondheid

Het is al eeuwen lang bekend dat thermaal water positieve eigenschappen heeft op zowel lichaam als geest. Baden in thermaal water heeft bijvoorbeeld een uitermate ontspannende werking, waardoor het heel heilzaam kan zijn voor mensen die veel stress (hebben) ervaren. Ook wordt baden in thermaal water veelal geadviseerd aan mensen met gezondheidsklachten, zoals ademhalingsmoeilijkheden, maar ook bij reuma of pijnlijke gewrichten.

De positieve eigenschappen van thermaal water op de huid

Tijdens zijn lange reis vanuit de diepte heeft het thermaal water zich kunnen verrijken met mineralen en sporenelementen. Juist hierdoor heeft thermaal water zeer speciale eigenschappen. Zo werkt het uitermate verzachtend en verzorgend op de huid, maar heeft het ook een kalmerende functie wanneer de huid geïrriteerd of beschadigd is. Bovendien heeft thermaal water uiterst beschermende eigenschappen.

Producten voor het hele gezin

Producten met thermaal water zijn geschikt voor het hele gezin, allemaal dankzij de zeer milde samenstellingen en de subtiele geur die de producten hebben. Het Montbrun gamma bestaat uit producten voor het gezicht en het lichaam. Er zijn diverse producten om zowel het lichaam als het gezicht te reinigen en te verzorgen, en Montbrun heeft ook anti-ageing producten ontwikkeld speciaal voor de rijpe huid.

De samenstelling van de Montbrun producten

Het hoofdbestanddeel in alle producten van Montbrun is thermaal water. De producten zijn verder verrijkt met natuurlijke en biologische ingrediënten, zoals aloë vera, sheaboter, jojoba-olie, korenbloemwater, avocado-olie en Inca Inchi olie. Alle Montbrun producten dragen het ECOCERT keurmerk en bevatten geen chemische toevoegingen, zoals parabenen, siliconen en kunstmatige geur- en kleurstoffen.

Distributeur groothandel Montbrun van Nederland, België en Luxemburg.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe merken, nieuwe producten en nieuwe verhalen. Nieuwe merken genoeg natuurlijk, maar welke merken zijn nu echt de pareltjes? Welke merken hebben net even dat beetje extra? Alles moet kloppen; de ingrediënten, de geur, de verpakking, de uitstraling en het verhaal. Montbrun is typisch zo’n merk waarvan alles klopt. Een betaalbare huidverzorgingslijn met een mooi verhaal.

Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel van Montbrun van Nederland, België en Luxemburg. Heb je nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Heb je vragen? info@yaviva.nl of bel ons: 0343-755287

Een greep uit de collectie van Montbrun Eau Thermale

Distributeur montbrun micellair water
Distributeur Montbrun eau thermale natuurlijke huidverzorging
Distributeur Montbrun creme light eco huidverzorging
Distributeur Montbrun creme rich eco huidverzorging
Distributeur Montbrun cleansing milk eco huidverzorging
Distributeur Montbrun bodymilk eco huidverzorging