Distributeur This Works natuurlijke producten voor dag en nacht

Yaviva heeft de distributie van het Engelse merk Neal’s Yard Remedies onder haar hoede genomen. Neal’s Yard Remedies, opgericht in 1981, is een modern apothekersmerk met bekroonde natuurlijke en biologische beauty producten. Het merk begon met een winkel in een klein hoekje in Covent Garden maar inmiddels uitgegroeid tot ver over de landgrenzen. Hun visie: “outer beauty and inner health should be in perfect balance” en dat proberen ze in ieder product naar voren te laten komen.

Zo’n hoog mogelijk percentage biologische ingrediënten

Neal’s Yard gebruikt het hoogst mogelijke percentage biologische ingrediënten omdat ze vriendelijker zijn voor de aarde – en vriendelijker voor jou. Met behulp van ethisch geproduceerde kruiden, plantaardige en essentiële oliën, maken hun experts krachtige mengsels van liefde, wetenschap en natuur.

Als gepassioneerde voorstanders van biologisch leven willen Neal’s Yard Remedies mensen helpen een gelukkiger en gezonder leven te leiden en onze prachtige planeet beschermen. Van het worden van het eerste gecertificeerde biologische gezondheids- en schoonheidsmerk van het Verenigd Koninkrijk, tot het helpen uitbannen van plastic microbeads, Neal’s Yard Remedies is een echt baanbrekend merk.

Ze maken hun producten met liefde, selecteren de beste kruiden, plantaardige en essentiële oliën en maximaliseren vervolgens hun therapeutische voordelen in de Neal’s Yard eco-fabriek in Dorset, Engeland. En werken ze met onder andere organic palmarosa uit Uganda, chiuri boter uit Nepal, organic (fairtrade) honing uit Mexico en hebben ze nog meer vaste adressen waar de ingrediënten ethisch geproduceerd worden en in goede samenwerking met de communities ter plaatse.

Blauwe verpakking voor een groenere wereld

Neal’s Yard Remedies gebruikt voornamelijk blauwe flessen. Waarom? Ze vinden ze er geweldig uitzien. Bovendien, beschermt het blauwe pigment tegen zonlicht en helpt de kostbare natuurlijke ingrediënten binnenin te beschermen en te behouden. Maar dat niet alleen: Als je klaar bent met je blauwe flessen, waarom zou je dan niet creatief zijn en ze in je huis upcyclen? Van kandelaars, tot vazen ​​of misschien een meer avontuurlijk project. De blauwe flessen zijn prachtige accessoires voor in huis!

Distributeur This Works

Distributeur en groothandel van Neal’s Yard Remedies van Nederland en België? Yaviva!

Yaviva is dé distributeur en groothandel als het gaat om 100% natuurlijke huidverzorging, haarverzorging én make-up. En breidt nu weer uit met een merk dat volledig in onze filosie past.

Ben je benieuwd naar de voorwaarden en inkoopprijzen en ben je nog geen (vaste) klant? Schrijf je nu hier in en na goedkeuring heb je toegang tot beeldmateriaal, voorraden en natuurlijk de prijzen. Yaviva is de exclusieve distributeur / groothandel van Neal’s Yard Remedies in Nederland, België en Luxemburg.

Een greep uit de collectie van Neal’s Yard Remedies

Distributeur natuurlijke nagellak remover
Distributeur natuurlijke nagellak
Distributeur natuurlijke nagellak
Distributeur natuurlijke nagellak
Distributeur natuurlijke nagellak
Distributeur biologische nagellak
Groothandel biologische nagellak