Groothandel distributeur Sol de Ibiza – zero waste 100% natuurlijke zonnebrand

Groothandel distributeur zero waste natuurlijke zonnebrand Sol de Ibiza
Groothandel distributeur zero waste natuurlijke zonnebrand Sol de Ibiza

Download hier de Sol de Ibiza folder

Groothandel Sol de Ibiza zero waste natuurlijke zonnebrand

Groothandel SOL DE IBIZA natuurlijke zonnebrand is een biologisch gecertificeerde crème die een breed spectrum bescherming biedt. Wij zijn van mening dat het beschermen van de huid tegen de zon de aarde niet hoeft te vernietigen. De aarde en het milieu staan centraal bij alles wat we doen. Onze verpakkingen zijn afvalvrij (zero waste, no plastic, want iedereen weet: plastic soep is vies!), onze ingrediënten zijn natuurlijk én biologisch. We zijn sociaal bewust, dierproefvrij en veganistisch. Onze producten zijn geschikt voor alle huidtypes en kunnen door het hele gezin worden gebruikt.

Sol de Ibiza goed sterk tegen de zon, goed voor de aarde

Opgericht in 2015 door Alessandro Mancini. Als getraind open-water zwemmer, die naar Ibiza verhuisde, realiseerde hij zich toen hij terugkeerde van een lange zomerduik hoe het water aan de kust werd aangetast door een walgelijke geur. Hij dacht eigenlijk nooit na over hoe de chemische stof van de zonnebrandproducten de kwaliteit van het water zou kunnen beïnvloeden. Gesteund door zijn vrouw uit Australië, waar wat meer bewustzijn is omtrent zee, oceaan en zonnebrand gebruik. Op een dag kwam een ​​vriend van hem met het idee om een ​​natuurlijke zonnebrandcrème te maken, ze omarmden het project Sol de Ibiza. Ze realiseerden zich al snel hoe chemicaliënvrije producten niet alleen gunstig zouden zijn voor de huid, maar ook voor de zee waarin hij graag zwemt

Distributeur Sol de Ibiza Stick SPF50 1
Sol de Ibiza 100% natuurlijke zonnebrand reef save

Sol de Ibiza: no plastic = zero waste

Om dit mogelijk te maken, was de eerste stap de selectie van de ingrediënten: een zonnebrandcrème gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten, die goed is voor kinderen, volwassenen en het milieu. Sol de Ibiza absoluut niet wilde, was om nog een stuk plastic te produceren dat zijn weg naar de zee zou kunnen vinden, daarom is Sol de Ibiza volledig plasticvrij.

Wat zijn dan de ingrediënten van Sol de Ibiza? Hoe kan Sol de Ibiza zo effectief zijn en toch zo onschuldig?

Chemische zonnebrandmiddelen bevatten ingrediënten (oxybenzone, avobenzone, octisalaat, octocryleen, homosalaat en octinoxaat) die mogelijk gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken.

Minerale zonnefilters gebruiken daarentegen twee natuurlijke mineralen – zinkoxide en titaniumdioxide – als actieve ingrediënten. Deze mineralen zitten gewoon bovenop je huid en beschermen deze door UV-stralen weg te reflecteren. De Amerikaanse autoriteiten (FDA) hebben deze filters gedefinieerd als veilig en effectief.

De mineralen in Sol de Ibiza natuurlijke zonnebrand

Zinkoxide is de beste van de twee minerale actieve ingrediënten voor zonnebrandcrème, omdat het echt een breedspectrumblokker is. Dat betekent dat het jou en je gezin beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Titaandioxide houdt UVB-stralen goed buiten, maar het is niet zo effectief als het gaat om UVA-stralen.

Om deze en vele andere redenen heeft Sol De Ibiza gekozen voor non-nano zinkoxide als zonnebrandfilter. Zinkoxide zit bovenop je huid (in plaats van erin te weken, zoals chemische zonnebrandmiddelen doen) en beschermt je door de zonnestralen te verstrooien en weerkaatsen.

Sol de Ibzia: zeg ‘nee’ tegen conserveringsmiddelen

Als het gaat om inactieve ingrediënten voor zonnebrandcrème, zeg dan nee tegen conserveermiddelen (zoals methylisothiazolinon) en geurstoffen (meestal vermeld als “geur” ​​of “parfum”) en ja tegen natuurlijke ingrediënten! Biologische kokosolie en aloë vera, zoete amandelolie, biologische calendula en zonnebloemolie en cacaoboter zijn de belangrijkste ingrediënten die worden gebruikt.

De verkoop begon in 2019, voornamelijk op de Canarische Eilanden en de Balearen. Tegenwoordig zijn we aanwezig in 17 landen en meer dan 1000 biologische en afvalvrije winkels. We blijven groeien, niet alleen in het buitenland maar ook met onze onderzoeken; het vinden van de beste verpakkingen en formuleringen om duurzame en zinvolle producten te creëren die altijd onze visie weerspiegelen: het creëren van zonbeschermingsproducten die de mensen en de planeet beschermen.

Sol de Ibiza 100% natuurlijke zonnebrand reef save

Groothandel Sol de Ibiza zero waste natuurlijke zonnebrand

Yaviva is groothandel Sol de Ibiza zero waste natuurlijke zonnebrand. Hier vind je een overzicht van al onze 25+ ECO cosmetica merken. Heb je een webshop, salon of (natuur- of drogist)winkel en heb je nog geen account? Schrijf je dan hier in. Heb je vragen over hoe ‘Sol de Ibiza zero waste natuurlijke zonnebrand’ jouw concept kan versterken en/of vergroenen? 0343-755287 / info@yaviva.nl

Een greep uit de collectie van Sol de Ibiza zero waste natuurlijke zonnebrand

Groothandel Sol de Ibiza zero waste natuurlijke zonnebrand
Groothandel Sol de Ibiza zero waste natuurlijke zonnebrand
distributeur Sol de Ibiza zero waste natuurlijke zonnebrand
distributeur Sol de Ibiza no plastic natuurlijke zonnebrand
verdeler Sol de Ibiza no plastic natuurlijke zonnecosmetica
distriibutor Sol de Ibiza no plastic natural suncare
Groothandel Sol de Ibiza geen afval natuurlijke zonnebrand
Groothandel Sol de Ibiza 0% afval natuurlijke zonnebrand