ZoiY

ZoiYTM herbal cosmetic is puur natuur en prettig in gebruik. ZoiY staat symbool voor het leven, het plezier in het leven en de liefde voor de natuur om ons heen. ZoiY is geïnspireerd door vrouwelijke kracht, traditionele kruidkunde en natuurlijke schoonheid.

De verrassende geur van ZoiY’s parfum is geïnspireerd op een fris en harmonieus lenteboeket van fleurige bloemen. Het parfum is exclusief ontwikkeld door parfumeurs uit de Franse stad Grasse. ZoiY’s unieke formulering is verrijkt met plantaardige lupine extracten, voedende plantaardige oliën en vitamine E. De complete lijn heeft anti-aging, huid-kalmerende en hydraterende eigenschappen.

Vrouwen raken steeds meer bezorgd over ingrediënten in producten die zij gebruiken voor hun persoonlijke verzorging. ZoiY neemt deze bezorgdheid serieus en heeft een natuur cosmetica lijn ontwikkeld met weldadig verzorgende en duurzame, natuurlijke ingrediënten. Traditionele kruidenkennis gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling door vrouwen heeft geleid tot een serie trendy en hoogwaardige producten voor persoonlijke verzorging.

Groothandel ZoiY natuurlijke cosmetica

Lupine?

Lupine wordt al sinds duizenden jaren voor cosmetische en medische doeleinden gebruikt vanwege de voedende en verzorgende eigenschappen.

Historische Mesopotamische en pre-Inca beschavingen ontdekten onafhankelijk van elkaar de rijkdom van lupine. Mesopotamische kleitabletten en Egyptische papyrusrollen beschrijven reeds recepten van persoonlijke verzorgingsproducten met lupine. Recent onderzoek heeft de huidverzorgende eigenschappen van lupine herontdekt en op basis hiervan een compleet nieuwe generatie van anti-ageing en hydraterende producten ontwikkeld.

Door wetenschappers ontwikkeld … speciaal voor jou

ZoiY Pure natural cosmetic producten zijn het resultaat van de combinatie van wetenschappelijk onderzoek en professionele kennis. ZoiY neemt deel aan nationale en internationale onderzoeksprojecten en initiatieven in de domeinen fytotherapie en cosmetische wetenschappen.

Kort geleden zijn de positieve eigenschappen van lupine peptiden ontdekt op de vorming van collageen. Formuleringen met lupine peptiden verhogen significant de collageen vorming in de huid bij testen bij vrijwilligers met een door de zon beschadigde en verouderde huid. De studie toont eveneens aan dat lupine extracten veranderingen in de huid veroorzaken die indicatief zijn voor huidherstel.

ZoiY in een notendop

Het gaat de afbraak van collageen tegen (en dat is dus goed!)
Twee wetenschappers: Irmgard Starmann en Rob van Haren
Vier. Dag-, nacht- en handcrème. En die heerlijke en milde cleanser
Lupine, olijf(olie), amandelolie, avocadoolie, sheaboter, wilde rozenolie, abrikozenpitolie, druivenpitolie, natuurlijke vitamine E

Wat is het hoofdingrediënt van de ZoiY lijn

klik voor het antwoord

Lupine!

Neem contact op voor prijsinformatie

Zijn alle ZoiY producten VEGAN?

Klik hier voor het antwoord

Absoluut!

Neem contact op voor prijsinformatie

Natuurlijke dagcrème, nachtcrème, handcrème en cleanser

ZOIY Pure Herbal Cosmetic Vitalizing Day Cream

Beschermt en vitaliseert de huid de hele dag door. Deze romige dagcrème combineert waardevolle abrikozenpitolie, amandelolie, olijfolie en het extract van lupine tot een beschermende vochtinbrengende huidverzorging. ZOIY pure dagcrème versterkt niet alleen de natuurlijke huidbarrière, het verbetert ook de veerkracht van de huid én zorgt voor een stralend zachte teint.

 • Zachte dagverzorging verrijkt met lupine
 • Aangenaam romige samenstelling die snel intrekt
 • Bevat meer dan 98% natuurlijke grondstoffen

ZOIY Pure Herbal Cosmetic Soothing Night Cream

Ontwaken met een ontspannen en jeugdige huid. Deze regenererende nachtcrème combineert de weldadige eigenschappen van wilde rozenolie, avocado-olie, karitéboter en het extract van lupine, tot een voedende en hydraterende huidverzorging. ZOIY pure nachtcrème met lupine stimuleert de huideigen regeneratie, zorgt voor een soepele gladde huid en belooft een stralend jeugdig voorkomen. De unieke formule met hoogwaardige plantaardige oliën, vitamine E en lupine-extract hydrateert de huid intensief en draagt bij aan een egale teint.

 • Beschermende formule met lupine
 • Hoogwaardige en werkzame essentiële onverzadigde vetzuren en vitaminerijke plantaardige oliën
 • Bevat meer dan 98% natuurlijke grondstoffen

ZOIY Pure Herbal Cosmetic Pampering Cleansing Lotion

Deze cleanser reinigt effectief en is zeer mild voor de huid. Deze verzorgende reinigingslotion met lupine combineert natuurlijke reinigers met druivenpitolie en het extract van lupine tot een romige, zachte en vitaliserende lotion. ZOIY pure reinigingslotion zuivert de huid zacht en effectief en verwijdert make-up en onzuiverheden. De unieke formulering met hoogwaardige plantaardige ingrediënten en het bijzondere lupine-extract, ondersteunt de natuurlijke balans van de huid voor een direct stralende teint.

 • Effectieve milde reiniging met lupine
 • Verwennende romige lotion voor een zijdezacht huidgevoel
 • Bevat meer dan 98% natuurlijke grondstoffen

ZOIY Pure Herbal Cosmetic Softening Hand Cream

Fluweelzachte bescherming voor de handen. Deze weldadige handcrème met lupine combineert kostbare druivenpitolie, amandelolie en het extract van lupine in een beschermende, vochtinbrengende formule. Verzorgt droge en gestreste handen op fluweelzachte wijze. De unieke receptuur van hoogwaardige plantaardige oliën en lupine-extract is bovendien verrijkt met een heerlijke, verfijnde geur. ZOIY Pure handcrème kalmeert en versterkt de huid, trekt snel in en verzorgt intensief.

 • Weldadige huidbarrière versterkende formulering met lupine
 • Trekt snel in en laat geen vettig laagje achter
 • Bevat meer dan 98% natuurlijke grondstoffen

Het assortiment van ZoiY

Groothandel ZoiY natuurlijke cosmetica
Groothandel ZoiY natuurlijke cosmetica
Groothandel ZoiY natuurlijke cosmetica
Groothandel distributeur ZoiY huidverzorging
groothandel Boho natuurlijke lipgloss
groothandel ZoiY natuurlijke cosmetica