Groothandel Miracles by Stella – 100% pure & vegan

//Groothandel Miracles by Stella – 100% pure & vegan
Groothandel Miracles by Stella – 100% pure & vegan2019-05-22T16:31:41+00:00
Miracles by Stella - groothandel distributeur
Groothandel Miracles by Stella

Groothandel Miracles by Stella

Groothandel Miracles by Stella – 100% PUER & VEGAN huidverzorging. Yaviva presenteert het nieuwste pure verzorgingsmerk van Nederlandse bodem: Miracles by Stella.

Stella’s motto was altijd: “Smeer niets op je huid dat je niet kunt eten.” Daarom creëerde zij – al in 2013 – met liefde Miracles by Stella, een 100% pure & vegan verzorgingslijn. Judith & Celesta zetten deze graag voort nu Stella er niet meer is…

Miracles by Stella – 100% natuurlijk & VEGAN cosmetica

Miracles By Stella gelooft dat je niets meer nodig hebt dan een hele grote dosis liefde én pure en vegan ingrediënten. En dat is precies waar Miracles by Stella voor staat. Alle producten zijn 100% natuurlijk én ook nog eens VEGAN. De ingrediënten zijn zoveel mogelijk van biologische oorsprong, de ingrediënten zijn eerlijk, duurzaam maar vooral werkzaam! De producten zijn zéér verzorgend en ontleden hun kracht uit kruiden en aromatherapie. En oh, ja. Iets waar heel veel mensen niet bij stil staan, er zit niets in de producten van Miracles by Stella wat er niet in hoort. Niets is overbodig en alles heeft een doel. 100% pure effectieve werkzaamheid … wat wil je nog meer.

Alles wat er in de Miracles zit heeft een positieve werking op jou en je huid! En het ruikt ook nog eens lekker…

De Miracles … van Mircales by Stella

De Miracles

In de bijzondere receptuur zit Stella’s hele ziel en zaligheid. Net als Stella gunnen Judith en Celesta zoveel meer mensen deze mooie producten. Daarom is ervoor gekozen om Stella’s Favorites – haar favoriete en meest verkochte Miracles – professioneel op de markt te brengen.  Dit zijn de Frisse Dag Deodorant, de Pluk de Dag Crème en de Goede Nacht Crème. Klik hier om direct naar de producten te gaan.
Ben je om? Er is ook een prachtige handzame display! (Zie hierboven)

Groothandel Miracles by Stella
Groothandel miracles by stella deodorant zonder aluminiumzouten
Groothandel miracles by stella nachtcreme
Groothandel miracles by stella nachtcreme

 de Frisse Dag Deodorant 

De Frisse Dag Deodorant stick zorgt ervoor dat je je de hele dag fris voelt zonder te vlekken en zonder een overheersende geur. De stick bevat lavendel, wat verzachtend werkt, munt voor de verfrissende werking & geur en een kleine hoeveelheid Salie tezamen met de basis van Baking Soda dat desinfecterend werkt. We gebruiken expres geen Tea Tree in verband met de allergische reacties die dat geeft. De toevoeging van Maiszetmeel zorgt ervoor dat transpiratievocht goed opgenomen wordt. Door al deze natuurlijke elementen is deze deodorant veel krachtiger én milder voor de huid, dan een industriële deodorant. Bovendien bevat de Frisse Dag Deodorant geen aluminium, wat schadelijk kan zijn, zoals in veel synthetische deo’s gebruikelijk is. Daarbij hebben we ervoor gekozen om de deodorant vegan te maken, in plaats van bijenwas gebruiken we een mix aan plantaardige was-soorten. De geuren van alle Miracles zijn unisex en daarom geliefd bij zowel vrouwen als mannen. Noot: deze deodorant doet het ook goed bij pubers!

de Goede Nacht Crème

De Goede Nacht Crème zorgt ervoor dat je huid ‘s nachts opleeft, door de voedende werking van de ingrediënten als goudsbloemextract (Calendula), lavendel, jojoba-, macadamia-, amandel- en heldere rijke arganolie. Het rozenwater van de Damascus-roos is toegevoegd voor de zalige geur. Wel zo prettig op je gezicht. Er is in de Miracles-lijn specifiek voor gekozen om geen differentiatie in huid-types te maken, omdat dit in onze visie helemaal niet nodig is. De huid is in staat van binnenuit de balans te herstellen, mocht deze verstoord geraakt zijn. Onze Miracles helpen je daarbij! De geuren van alle Miracles zijn unisex en daarom geliefd bij zowel vrouwen als mannen.

de Pluk de Dag Crème

De Pluk de Dag Crème zorgt ervoor dat je huid de hele dag beschermd is tegen invloeden van buitenaf, door de combinatie van verzorgende oliën als zonnebloem-, mango-, kokos-, jojoba-, macadamia- en lavendelolie. De aanwezige avocado-olie en de toegevoegde Aloë Vera beschermt zelfs in geringe mate tegen UV-stralen (dit is niet hetzelfde als een UV-factor). Het rozenwater van de Damascus-roos is toegevoegd voor de zalige geur. Wel zo prettig op je gezicht. Er is in de Miracles-lijn specifiek voor gekozen om geen differentiatie in huidtypes te maken, omdat dit in onze visie helemaal niet nodig is. De huid is in staat van binnenuit de balans te herstellen, mocht deze verstoord geraakt zijn. Onze Miracles helpen je daar met liefde bij! De geuren van alle Miracles zijn unisex en daarom geliefd bij zowel vrouwen als mannen.

Miracles by Stella groothandel

Groothandel Miracles by Stella Nederland, België en Luxemburg

Yaviva is de  distributeur / groothandel van Miracles by Stella van Nederland, België en Luxemburg. Heb je een webshop, salon of (natuur- of drogist) winkel en heb je nog geen account? Schrijf je dan hier in. Heb je vragen over hoe Miracles by Stella jouw concept kan versterken? 0343-755287 / info@yaviva.nl

Wil je de producten van Mircales by Stella voelen, ruiken en ervaren? Maak dan een afspraak om onze showroom te bezichtigen.

Miracles by Stella groothandel huidverzorging